Telegram messenger downloadenTelegram is een messenger la Whatsapp die de afgelopen weken enorm in populariteit toegenomen. De reden hiervoor is dat Facebook bekend heeft gemaakt dat het bedrijf voornemend is Whatsapp over te nemen. De gebruikers van Whatsapp zijn bang dat Facbook op die manier zoveel informatie over haar gebruikers (Facebook en Whatsapp) ter beschikking heeft, dat de privacy van mensen niet meer gewaarborgd kan worden.

Telegram app downloaden
Wat veel mensen nu dan ook doen is de messenger van Telegram downloaden. Deze app biedt ook de mogelijkheid om gemakkelijk bericht naar elkaar te versturen via de smartphone en faciliteert dit volledig gratis. Ook heb je met Telegram messenger de gelegenheid om beveiligd te chatten. De informatie die je naar elkaar stuurt is dan versleuteld. Een andere mogelijkheid die de Telegram messenger je biedt is om automatisch in te stellen dat je berichten na verloop van tijd worden gewist.

Veilig Telegram downloaden
Telegram is van Russische makelij en de makers ervan beweren dat er veel tijd is gestoken in de privacy en beveiliging van het systeem. Je kunt veilig en gemakkelijk Telegram downloaden en ook het gebruik ervan is er veilig. Ondanks het feit dat veel mensen de Telegram messenger downloaden hoeft dat niet direct aan te geven dat deze mensen ook daadwerkelijk overstappen. Het is immers zo dat zij ook nog Whatsapp op hun mobiel hebben staan en als deze service stabiel blijft en Facebook weet het vertrouwen van de gebruiker te herstellen, dan zullen veel mensen ook Whatsapp blijven gebruiken. De grote vraag is dus of Telegram Whatsapp op den duur gaat vervangen of dat Telegram een app wordt die mensen naast Whatsapp gaan gebruiken.